X

Carita Sunda

Sasab
Carita Sunda, Humor
Sasab
September 3, 2016 at 8:58 pm 0
Dina hihi poe, wanci pecat sawed. Icih: “Ieung, cik lah piceun ucing teh, lain embung ngurus eta sok ceceremed jeung modol di mana wae.” (more…)
Lanjut membaca ...
Carita Sunda, Humor, Tatar Sunda
Kulhu
August 15, 2016 at 12:02 am 0
Mang Jaya, baheula na mah jéger cenah. Kawentar kamana-mana. Dipikasieun kusasaha. Ayeuna mah geus tobat, geus jadi jelema bageur di Kampung Sukamanah.  (more…)
Lanjut membaca ...